Täydellinen lahja shakin ystävälle: Tyylikäs ja laadukas shakkisetti


 

Shakkilauta Rounded & Shakkinappulat German Staunton Black


Etsitkö täydellistä lahjaa shakkia rakastavalle ystävällesi tai perheenjäsenellesi? Tämä opas ehdottaa sinulle täydellisen shakkisetin, joka ilahduttaa niin aloittelijaa kuin kokeneempaa pelaajaakin. Esittelemme sinulle korkealaatuisen shakkisetin, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden.

Tyylikäs ja kestävä shakkilauta

Tämä shakkilauta on valmistettu padauk-puusta, vaahterasta ja koivusta, mikä luo upean ja kestävän pelikentän. Pyöristetyt kulmat lisäävät laudan tyylikkyyttä ja turvallisuutta, ja sen esteettinen ulkonäkö tekee siitä upean lisän mihin tahansa huoneeseen.

Shakkilauta ROUNDED & GERMAN STAUNTON Shakkinappulat-Puinen Shakkilauta ja Nappulat-TiberianChess.fi

Shakkilauta Rounded

Laadukkaat shakkinappulat

Shakkisetin mukana tulevat Staunton-tyyliset, painotetut ja ebonisoidut shakkipalikat, jotka ovat perinteistä saksalaista Ritarityyliä. Nämä palikat ovat käsin valmistettu akasiasta ja puksipuusta, ja niiden paino ja tasapaino tekevät pelaamisesta miellyttävää. Staunton-palikoita käytetään usein FIDE-mestaruuskisoissa, mikä kertoo niiden korkeasta laadusta. Lisäksi setissä on kaksi ylimääräistä kuningatarta, joita tarvitaan, jos sotilas etenee vastustajan laudan reunaan.

Shakkilauta MAHONKI & Ebonoidut GERMAN STAUNTON Shakkinappulat-Puinen Shakkilauta ja Nappulat-TiberianChess.fi

German Staunton Black - Puiset Shakkinappulat

Tyylikäs säilytysratkaisu

Shakkinappuloille on tarjolla hienostunut säilytysrasia, joka on valmistettu korkealaatuisesta mahongista. Tämä rasia ei ainoastaan suojaa nappuloita, vaan lisää myös setin ylellistä tuntua.

 

Laadukas Säilytysrasia Shakkinappuloille Mahonki-Säilytysrasia-TiberianChess.fi

Laadukas Säilytysrasia Shakkinappuloille - Mahonki

Turnaustason shakkikello

Jokainen shakinpelaaja tarvitsee luotettavan shakkikellon, ja tähän tarkoitukseen suosittelemme DGT 3000 -digitaalista shakkikelloa. Tämä kello on suosittu ja arvostettu ympäri maailmaa, ja sitä käytetään usein shakkiturnauksissa. DGT 3000 tarjoaa monipuolisia ajastinasetuksia ja on helppokäyttöinen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan sekä harjoitteluun että kilpailuihin.

DGT 3000 Digitaalinen Shakkikello-Shakkikello-TiberianChess.fi

Digitaalinen Shakkikello DGT 3000

Yhteenveto

Tämä shakkisetti on täydellinen lahja shakin ystävälle. Tyylikäs shakkilauta, laadukkaat Staunton-palikat, hienostunut säilytysrasia ja turnaustason DGT 3000 -shakkikello tekevät tästä setistä ainutlaatuisen ja arvokkaan lahjan. Tämä yhdistelmä varmistaa, että lahjan saaja nauttii sekä pelin estetiikasta että käytännöllisyydestä.

Valitse tämä shakkisetti ja anna lahja, joka tuo iloa ja tyyliä jokaiselle pelituokiolle!

Back to blog